HTML

Egyedi és minőségi honlap készítés

Friss topikok

Archívum

Egyedi és minőségi honlap készítés

2012.06.22. 08:38 xhuhu

Egyedi és minőségi honlap készítés

Akik vállalkozást indítanak, azoknak a professzionális honlap készítésre az elsők között kell gondolniuk. Ma már senki sem kérdőjelezi meg, hogy a céges honlap a vállalat tükrének tekinthető, hiszen legtöbben ezen az információs csatornán keresztül fognak tájékozódni az általunk kínált termékekről, illetve szolgáltatásokról.

A minőségi honlap készítés titka az egyedi design!

Az Internet térhódításának köszönhetően napjainkban több, mint félmilliárd honlap található a világon, a weboldalak száma pedig havi szinten 30 millióval növekszik! Ilyen rengeteg honlap között elsőnek lenni tehát csakis olyan minőségi weboldallal lehet, amely valamely szempontból kiemelkedik a többi honlap közül. Az elkészült honlap így bírhat például érdekes tartalommal vagy rendelkezhet az oldalunk témájával kapcsolatos hasznos linkgyűjteménnyelis. A cégek esetében ugyanakkor legtöbbször az egyedi kivitelezés miatt beszélhetünk professzionális honlap készítésről. Mivel a vállalatnak rendszerint jóval kisebb mozgástere van a honlap tartalmát illetően, így a webdesign itt kiemelten fontos szerepet játszik. A honlapot látogatót ugyanakkor elsőként szintén a weboldal "csomagolását" fogják szemügyre venni, s csak azután kezdik el böngészni annak tartalmát. Egyszóval: amennyiben weboldalunk kinézete nem tud vonzó alternatívát nyújtani a felhasználók számára, akkor még a minőségi honlap szöveg ellenére is nagy valószínűséggel más oldalra fognak kattintani, amely már rövid távon is cégünk forgalmának visszaesésével járhat.

Lépjen előbbre másoknál!

Az egyedi és minőségi honlap készítés nem csak a felhasználói élmény szempontjából lényeges, hanem a keresőmotorokban való besorolás szempontjából is. Az elmúlt egy évben történt algoritmus frissítések nyomán ugyanis a keresőmotorok már a honlap kinézetét is figyelembe veszik adott oldal besorolásánál. Az egyediség tehát mind a felhasználók, mind pedig a keresők szempontjából versenyelőnyt jelenthet vállalkozásunk számára.

Weboldalát vállalkozására tervezzük!

A Pontkom Stúdió Kft.több éve foglalkozik honlap készítéssel, valamint üzemeltetéssel. Ha bennünket bíz meg a weboldala létrehozásával, akkor elfelejtheti az unalmas honlap sablonokat. A teljesen egyedi honlap készítés során nagy hangsúlyt fektetünk a honlap gondos tervezésre, a kivitelezést pedig ügyfeleink javaslata és ötlete alapján végezzük. Mivel cégünk korszerű CSS technikákat használ, így a készülő weblap designjának csak a fantázia szabhat határt. A táblázat nélküli weblapkészítésnek köszönhetően pedig oldala valóban professzionális képet nyújthat látogatói számára.

Különböző stílusú honlap készítést is vállalunk!

Velünk válogathat a változatokban! Több éves és széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően honlapját különböző stílusokban is létrehozhatjuk. Legyen szó vállalati honlapról vagy éppen magazinszerű oldalról, mindenféle stílusú honlap készítését vállaljuk. A weblapkészítés során minden részletére odafigyelünk. A honlap megfelelő színhasználatáról gyakorlott webgrafikusaink, a professzionális tervezésről pedig tapasztalt webdesignereink gondoskodnak. Munkánk eredményeként így olyan oldalakat hozhatunk létre, amelyek egyszerre tükrözik vállalkozása profilját, valamint a felhasználók számára is maradandó élményt nyújtanak.

Komplex informatikai szolgáltatásokat kínálunk!

Ügyfeleink számára teljes körű webstratégiát kínálunk. A honlap készítés mellett így többek között vállaljuk az elkészült oldal keresőkre való optimalizálását, Google Adwords-, valamint linkstratégia kampányának lebonyolítását is. Tevékenységünkre megbízható referenciáink is garanciát jelentenek. Eddig több mint 300 honlap készítésében vettünk részt, amelyek meghatározó részét teljesen egyedi design alapján hoztuk létre. Ügyfeleink elégedettségét pedig jól mutatja, hogy meghatározó részük egyéb IT-szolgáltatásainkat (webáruház-készítés, tárhely szolgáltatás, stb.) is igénybe vett.

Célunk, hogy az egyedi és minőségi honlap készítéssel hozzájárulhassunk vállalkozása sikeréhez! Egyedi, minőségi honlap készítés referenciákkal, Pontkom Stúdió Kft.

Címkék: keresőbarát honlap készítés egyedi honlap készítés minőségi honlap készítés